Brand Story

Brand StoryB randha
Story

Yuyao Keyang Refrigeration Technology Co., Ltd. Wiwit diadegake ing taun 2002, kanthi kaluwihan unik lan teknologi sing diwasa lan maju, kita wis ngembangake lan ngasilake kothak insulasi pasif merek "KOOLYOUNG" sing hemat energi lan ramah lingkungan, seri ember insulasi, mesin pembeku DC seri, seri kulkas kompresor mobil, lan seri audio portabel ruangan.Seri produk iki nduweni kinerja sing aman lan dipercaya, desain anyar, gampang digawa, lan fungsi sing trep kanggo digunakake.Wis akeh digunakake ing lapangan kayata pengawetan pangan, refrigerasi medical, pangiriman pangan cepet, transportasi refrigerated, lan uga kanca apik kanggo hiburan lan luang kayata travel, outings, camping, fishing, etc. pelanggan domestik lan internasional.

KY605 12L Isolasi Plastik Portable Ice Storage Cooler Box Susu Cooler Box

KY605 12L Isolasi Plastik Portable Ice Storage Cooler Box Susu Cooler Box

Gear munggah!Fitur paling apik saka cooler KOOLYOUING 12L, kanthi desain sing apik lan modern, dibangun kanggo ngatasi perjalanan apa wae.Nampilake kait sing gedhe banget, tutup ngunci lan gagang nyekel tugas abot, kabeh barang penting sampeyan bakal aman lan siap digunakake.

Seri kothak adhem merek KOOLYOUNG nduweni kaluwihan kinerja sing aman lan dipercaya

Seri kothak adhem merek KOOLYOUNG nduweni kaluwihan kinerja sing aman lan dipercaya

Seri kothak adhem merek KOOLYOUNG nduweni kaluwihan kinerja sing aman lan dipercaya.design.convenient anyar mbeta, trep nggunakake lan fungsi liyane lan digunakake digunakake ing pangan seger, kulkasan medical.

Grosir KY48B 48L Insulated Waterproof Custom Plastic Cooler Ice Box

Grosir KY48B 48L Insulated Waterproof Custom Plastic Cooler Ice Box

Cooler klasik kene kanggo nganyarke outing sabanjuré, apa iku barbecue latar mburi utawa kanggo camping tlaga.Kanthi bagean witjaksono katon apik lan fitur Handy, iki hard adhem sing duwe kabeh.KOOLYOUNG 48L kothak refrigerated insulasi pasif, kanthi kekandelan rata-rata 4CM kabeh lapisan insulasi busa PU.

PAWARTA