Carita merek

Carita merekB randa
S tory

Yuyao Keyang Refrigeration Technology Co., Ltd. Kusabab ngadegna taun 2002, kalawan kaunggulan unik tur dewasa tur téhnologi canggih, kami geus professionally dimekarkeun sarta ngahasilkeun hemat energi jeung ramah lingkungan "KOOLYOUNG" brand kotak insulasi pasip, insulasi ember runtuyan, DC freezer séri, runtuyan kulkas compressor mobil, jeung séri audio portabel outdoor.Runtuyan produk ieu ngagaduhan kinerja anu aman sareng dipercaya, desain énggal, gampang dibawa, sareng fungsi anu gampang dianggo.Geus loba dipaké dina widang kayaning pelestarian dahareun, refrigeration médis, pangiriman dahareun gancang, transportasi refrigerated, sarta ogé mangrupa pendamping alus keur hiburan sarta luang kayaning perjalanan, outings, kémping, fishing, jsb Ieu geus kacida muji ku. konsumén duanana domestik jeung internasional.

KY605 12L insulasi palastik portabel És Panyimpenan cooler Box Susu cooler Box

KY605 12L insulasi palastik portabel És Panyimpenan cooler Box Susu cooler Box

Siapkeun!Fitur pangalusna tina coolers KOOLYOUING 12L, dina desain sleek tur modern, diwangun pikeun tackle sagala lalampahan.Nampilkeun kait anu ageung, tutup konci sareng gagang cengkraman tugas beurat, sadaya kabutuhan anjeun bakal aman sareng siap angkat.

runtuyan brand KOOLYOUNG kotak cooler boga kaunggulan kinerja aman tur dipercaya

runtuyan brand KOOLYOUNG kotak cooler boga kaunggulan kinerja aman tur dipercaya

runtuyan brand KOOLYOUNG kotak cooler boga kaunggulan kinerja aman tur dipercaya.design.convenient anyar mawa, pamakéan merenah jeung fungsi sejen tur loba dipaké dina dahareun seger, refrigeration médis.

Borongan KY48B 48L Insulated Waterproof Adat Plastik Cooler És Box

Borongan KY48B 48L Insulated Waterproof Adat Plastik Cooler És Box

The cooler klasik aya di dieu pikeun ngamutahirkeun outing Anjeun salajengna, naha éta mangrupa barbecue backyard atawa ka tempat kemah lakeside.Kalayan bagian anu sami sareng fitur anu saé, ieu mangrupikeun cooler anu gaduh sadayana.KOOLYOUNG 48L insulasi pasip kotak refrigerated, kalayan ketebalan rata-rata 4CM sadaya lapisan insulasi busa PU.

WARTA