Historia e markës

Historia e markësB rand
Histori

Teknologjia e Ftohjes Yuyao Keyang Co, Ltd Që nga themelimi i saj në 2002, me avantazhe unike dhe teknologji të pjekur dhe të përparuar, ne kemi zhvilluar dhe prodhuar profesionalisht dhe prodhuar energji për të kursyer energji dhe miqësore me mjedisin "Koolyoung" kutitë e izolimit pasiv, Seritë e Izolimit, Seritë e Bucket, DC Friginer seri, seri frigoriferike për kompresorin e makinave dhe seri audio portative në natyrë.Kjo seri produktesh ka performancë të sigurt dhe të besueshme, një dizajn të ri, të lehtë për t'u mbajtur dhe funksione të përshtatshme për t'u përdorur.Hasshtë përdorur gjerësisht në fusha të tilla si ruajtja e ushqimit, ftohja mjekësore, shpërndarja e ushqimit të shpejtë, transporti në frigorifer, dhe është gjithashtu një shoqërues i mirë për argëtim dhe kohën e lirë si udhëtimi, daljet, kampe, peshkimi, etj. Ajo është vlerësuar shumë nga Konsumatorët si brenda dhe ndërkombëtarisht.

KY605 12L izolim plastik i lëvizshëm kuti ftohës për ruajtjen e akullit Kuti ftohës qumështi

KY605 12L izolim plastik i lëvizshëm kuti ftohës për ruajtjen e akullit Kuti ftohës qumështi

Përgatituni!Karakteristikat më të mira të ftohësve KOOLYOUING 12L, në një dizajn elegant dhe modern, të ndërtuar për të përballuar çdo udhëtim.Duke shfaqur shulat e tepërt, mbylljen e kapakut dhe dorezat e kapjes së detyrave të rënda, të gjitha gjërat thelbësore do të jenë të sigurta dhe të gatshme për të shkuar.

Seria e kutisë së ftohësit të markës KOOLYOUNG ka avantazhet e performancës së sigurt dhe të besueshme

Seria e kutisë së ftohësit të markës KOOLYOUNG ka avantazhet e performancës së sigurt dhe të besueshme

Koolyoung Brand Seria e kutisë më të freskët ka avantazhet e performancës së sigurt dhe të besueshme.dizajn i ri.bartje i përshtatshëm,përdorim i përshtatshëm dhe funksione të tjera dhe përdoret gjerësisht në ushqime të freskëta, frigoriferë mjekësorë.

Me shumicë KY48B 48L INSULOUS INSULOUS INOSUSIONI KUFIZUAR KUFIZUAR PLAST

Me shumicë KY48B 48L INSULOUS INSULOUS INOSUSIONI KUFIZUAR KUFIZUAR PLAST

Ftohësi klasik është këtu për të përmirësuar daljen tuaj të ardhshme, pavarësisht nëse është një Barbecue në oborrin e shtëpisë ose në kampin e Lakeside.Me pjesë të barabarta pamje të bukur dhe karakteristika të dobishme, ky është ftohësi i fortë që i ka të gjitha.Kuti frigoriferike KOOLYOUNG 48L me izolim pasiv, me një trashësi mesatare prej 4CM të të gjithë shtresës izoluese të shkumës PU.

LAJME